"Uiteraard houd ik tijdens het koken rekening met allergieën en diëten."

Koken met je kind

We maken wat je kind lekker vindt. Uiteraard houd ik rekening met je budget, allergiën en diëten en pas ik gerechten aan als jullie geen vlees eten. Is je kind een moeilijk eter? Geen probleem. Ik kan hem of haar smaken leren eten of pas desnoods de ingrediënten aan zijn of haar smaak aan. Hieronder vind je een aantal gerechten die wij samen kunnen gaan maken. Als je denkt dat ik bij jou en je kind pas, neem dan contact met met op.

De gezonde berg

We gaan alle smaken (zoet, zuur, zout en bitter) eerst apart proeven en maken er daarna een gezonde berg van. Een smaaksensatie!

Knoflook met pita

Al het lekkers in één broodje. Gehakt, ui, tomaat, taugé, ei, sla...en wat niet meer. En niet te vergeten: afwerken met onze eigen knoflooksaus.

De schetenkoning

Bonen in alle soorten en maten vind je in deze "Schetenkoningschotel". Natuurlijk zitten er nog meer gezonde dingen in, maar die verklap ik niet.

Heeeeel veel kaas

Eerst gaan we zelf de lasagnebladeren maken door lekker met meel en eieren te kliederen. Daarna bouwen we de lasagne op..... met heeeeel veel kaas.

Ravioli TokTok

Een gevulde pasta om je vingers bij op te eten. We kunnen hem vullen met alles wat je lekker vindt. Sausje erbij en smikkelen maar.

Pompoenzoen

Wat je wel niet allemaal met pompoen kan doen! We gaan hem roosteren, pureren en bakken. Daarna maken we er een grote stapel van met nog veel meer lekkers

Pizza 2.0

We gaan eerst aan de slag met het deeg en de saus. Lekker kneden & kliederen! Daarna maken we een flinterdunne bodem en doen we er alles op wat jij lekker vindt.

Tijdgebrek

Voor als we wat minder tijd hebben. Een lekker pasta met verse groenten en vis of vlees voor in de oven. Kan je dus gewoon op tijd aan je huiswerk of naar sport.

Zonder vet. Saai?

Een simpel, goedkoop, maar ook zo lekker gerecht. De pasta maken we zelf en we proberen het zo vetarm te houden. Grillen en blancheren dus die handel.

Gekkebekken

We gaan eerst de pannenkoeken bakken. Daarna mag jij ze versieren. Misschien kan jij zelfs het gezichtje maken waarmee je zegt hoe je je voelt vandaag.

Feestje!

Als je wat te vieren hebt, dan hoort daar taart bij. Misschien is hij voor jezelf of wil je hem liever aan iemand anders geven. Jij mag het zelf bepalen.

Glaasje gezond

Laagje voor laagje vullen we het glas met allemaal gezonde dingen. En precies werkje, maar het resultaat is het perfecte toetje.