"De combinatie en afwisseling van communicatiecoach en culinair kindercoach zijn, is echt fantastisch."

Over mijzelf

Mijn naam is Jan Willem van der Ree. Ik ben geboren op 27 februari 1968. Chantal en ik wonen samen met onze 4 zonen (16, 14, 13 & 9 jaar) in Den Haag (Ypenburg).

Mijn werkervaring
In het begin van mijn "werkende leven" heb ik een managementfunctie gehad bij verschillende theaters van Pathé Cinema's. Naast mijn werk als theatermanager ben ik in die periode ook verantwoordlijk geweest voor de marketing in de regio's Den Haag en Utrecht. Vanuit Pathé Scheveningen ben ik gevraagd om namens Organsiatiebureau Scheveningen de promotie voor de badplaats Scheveningen te gaan doen. Ik organiseerde daar ook evenementen. Aansluitend aan deze baan ben ik een jaar lang actief geweest als promotiemanager van Megastores in Den Haag. De laatste 15 jaar (tot eind 2017) ben ik beleidsadviseur communicatie geweest bij GGZ Delfland.

Mijn achtergrond

Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn "in de communicatie & PR" (de laatste 15 jaar in de GGZ als beleidsadviseur communicatie) zat ik op mijn 48ste met de vraag; hoe nu verder en wil ik dit werk nog 20 jaar blijven doen?. Ja, maar dan wel voor mijzelf en niet alleen als communicatieadviseur. Uit mijn assessment kwamen zo veel richtingen om uit te kiezen. Ik wilde vooral iets met mijn passie voor koken gaan doen. Op een verjaardag zei iemand tegen mij dat zij de perfecte kindercoach in mij zag. Na 'lang' denken heb ik bedacht dat ik met kinderen wilde gaan koken.
Het vak "Culinair kindercoach" was geboren. Na het behalen van mijn opleidingen bij Sonnevelt (HBO Kindercoach & HBO Medische en Psychosociale Basiskennis in 2018), doe ik nu twee dingen waar ik al mijn passie in kwijt kan. Ik begeleid ondernemers als communicatiecoach en kinderen door met ze te koken. Mooier kan het niet.

Mijn contactgegevens

Wil je meer over mij weten of heb je een andere vraag, neem dan gewoon even contact met mij op.