"Het belangrijkste in communicatie is te horen wat er niet wordt gezegd."

Communicatiecoaching

Iedereen binnen een onderneming is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. Iedereen binnen je onderneming communiceert ook over je onderneming. Zowel via de sociale media als bijvoorbeeld langs de lijn bij het voetbal. Hier gaan vaak dingen mis. Een simpel voorbeeld. Een mediacampagne van € 10.000,- kan de das worden omgedaan als een medewerker op een verjaardag slecht spreekt over je onderneming. Zonde van het geld en de moeite.

Talenten binnen je organisatie

Medewerkers binnen je onderneming hebben soms talenten waar je niets van af weet. Het kan zijn dat er iemand is die erg goed is in (en die het ook leuk vindt) je Facebookpagina of website te onderhouden. En weer een ander heeft een groot talent voor het schrijven van teksten. Een frisse blik van buiten af, hierbij heb ik het over mijzelf, kan je helpen deze talenten te vinden en te ondersteunen.

Mijn werkwijze

Als communicatiecoach kan ik je helpen met het vinden van een oplossing bij communicatievraagstukken. Soms verpakt als advies, maar voornamelijk door jou en je medewerkers te helpen de oplossing in zichzelf te zoeken. Lees hier meer.