INFO@WATSCHORTERAN.NL

TELEFOON: 06-14107271

Hoe werk ik

Doormiddel van laagdrempelige en kortdurende begeleiding zoek ik samen met je kind en op basis van jouw hulpvraag naar een oplossing. Hierbij vind ik het belangrijk dat je kind – afhankelijk van zijn leeftijd - gestimuleerd wordt om de oplossing in zichzelf te zoeken. Ik bied je kind en jou een steuntje in de rug, zodat je kind zelfstandig en zelfverzekerd verder kan en jij je geholpen voelt bij je opvoedingsvraagstuk.

Welke stappen nemen we

1. De intake

Voordat ik samen me je kind aan de slag ga, hebben mijn verloofde Chantal Lubbers (pedagogisch medewerker bij Norlandia & kindercoach) en ik – bij voorkeur met beide ouders – een intakegesprek. Dit gesprek vind altijd bij jou thuis plaats. Tijdens dit gesprek stellen we onder andere de hulpvraag vast.

2. De offerte

Naar aanleiding van de de hulpvraag stel ik samen met Chantal een begeleidingsplan en een offerte op. Als je hiermee akkoord gaat, maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek met je kind.

3. Kennismakingsgesprek met je kind.

In dit gesprek leg ik uit wie ik ben, wat we gaan doen en waarom. Als je kind er behoefte aan heeft kan je bij dit gesprek aanwezig zijn. Het hoeft niet. Naar aanleiding van dit gesprek bepaald het kind zelf of zij met mij wil gaan werken. Zo ja, dan maak ik in overleg met jou een totale planning van de data waarop de sessies plaatst gaan vinden.

4. De keuken in

Tijdens de eerst volgende afspraak gaan je kind en ik samen aan de slag in de keuken. Gedurende de sessies houd ik je op de hoogte van de voortgang.