INFO@WATSCHORTERAN.NL

TELEFOON: 06-14107271

Even voorstellen

Mijn naam is Jan Willem van der Ree (1968), samenwonend in Den Haag met mijn verloofde en onze 4 zonen. Chantal en ik zijn beide kindercoach.

Mijn grote passie is koken. Snuffelen aan ingrediënten, smaken en geuren combineren tot soms zeer gewaagde gerechten. Een avond is dan ook perfect als wij, het liefst met een zo groot mogelijke groep vrienden of familieleden, kunnen genieten van een prachtige maaltijd. Het is dan met name mooi om te zien wat het effect van al deze geuren en smaken heeft op de mensen aan tafel. Mensen praten anders, worden gezelliger en beginnen verhalen te vertellen.

Na 15 jaar in de GGZ gewerkt te hebben als beleidsmedewerker communicatie zat ik op mijn 48ste met de vraag; hoe nu verder en wil ik dit werk de nog 20 jaar blijven doen?. Ik heb een assessment gedaan en kwam tot de conclusie dat ik iets totaal anders moest gaan doen om weer gelukkig te worden. De zorg in, leraar geschiedenis, kok of psycholoog worden. Zo veel verschillende richtingen om uit te kiezen. Ik wilde vooral iets met mijn passie voor koken gaan doen. Op een verjaardag zei iemand tegen mij dat zij de perfecte kindercoach in mij zag. Diezelfde avond heb ik bedacht dat ik kokende kindercoach wilde worden. Na het behalen van mijn opleiding bij Sonnevelt, doe ik nu iets waar ik al mijn passies in kwijt kan. Ik begeleid kinderen door met ze te koken en help ouders met ontwikkelingsvraagstukken van hun kind.

WAT DOE IK NOG MEER

Promotie paddenstoelen uit Zuid Korea

Eind 2019 heb ik in opdracht van de Zuid Koreaanse regering een promtiocampagne voor paddenstoelen opgezet en uitgevoerd.

Workshops

Ik geef kookworkshops aan kinderen en volwassenen
Promotie Berlijn

Begin 2020 ben ik ingehuurd door Mitrofresh om 4 dagen te koken op de Grune Woche in Berlijn."Klink smakelijk"

Eind 2019 ben ik jurylid geweest in het SBS6 programma "Klinkt smakelijk". Bekijk hier de aflevering.